23948sdkhjf

Produktionen af 5000 detektorer om året flytter i nyt

Den danske producent af gasdetektering Geopal har vokseværk.

Virksomheden, der har eksisteret siden 1985, har netop rundet de 30 medarbejdere og produktionen af mere end 5.000 enheder årligt.

Det skriver Electronic Supplys søstermedie Energy Supply.

Udstyret anvendes til detektering af gasser, dampe og giftige luftarter indenfor mange forskellige industriområder som f.eks. køleindustrien, biogasanlæg, medicinalindustrien, renseanlæg, parkeringskældre samt senest indenfor Power-to-X (PtX).

Virksomheden har de senere år haft en årlig vækst på omkring 15 procent. Det har derfor krævet en udvidelsen af produktionen, hvilket ikke var mulig på virksomhedens nuværende lokation i Vedbæk.

Nu flytter virksomheden så til Farum, hvor der bliver noget mere plads til udvikling og produktion. Her bliver produktionsarealet tre gange større end det nuværende.

Udover hovedkontoret har Geopal også åbnet en afdeling i Vejle. På kontoret i Vejle er der etableret et serviceværksted blandt andet til kalibrering af håndholdte detektorer og mobile anlæg. Derudover er der også et mindre lager af de mest gængse reservedele og produkter, så de jyske kunder også kan få hurtig hjælp.

Flere års udvikling

Hidtil har Geopal henvendt sig til de mere klassiske industriområder, hvor der har været brug for stabilt og effektivt gasdetekteringsudstyr. Med stigende efterspørgsel på grønne brændstoffer har virksomheden kastet sig over en helt ny teknologi.

Sidste år lancerede virksomheden en helt nyudviklet gasdetektor specielt designet til fremtidens PtX-anlæg.

Detektoren er den første i en række af en nyudviklet produktserie der omfatter stand-alone detektorer i forskellige modeller afhængig af de pågældende krav der stilles lovgivningsmæssigt. De efterfølgende modeller forventes at blive lanceret her i sommeren 2023.

- Vores styrke er, at vi kun har med gasalarmer at gøre. Selvfølgelig udvikler vi alarmer til mange forskellige slags gasarter. Men vi er specialister inden for dette felt, og derfor begiver vi os ikke ud i alt muligt andet, siger direktør i Geopal, Christian Møller.

Du kan læse den fulde version af artiklen på Energy Supply.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Produktionsklyngen Made etablerer ny hub
Sackit rammer trecifret toplinje, men overskuddet er på skrump
Meew er gået konkurs
Sønderjyder vil indtage USA: - Vi er mere end fortrøstningsfulde
28 millioner kroner til stor forskningssatsning i droner
Lys-virksomhed henter ny CEO
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109