23948sdkhjf

GPV Electronics arbejder på nye kunderelationer

Omsætningen overraskede positivt trods et fald på over 40 mio. kr. hos elektronikvirksomheden fra Aars.
GPV Electronics A/S er i gang med et langt og sejt træk, hvor nye samarbejdspartnere skal ind i butikken og gøres til værdifulde kunder.

Det fremgår af elektronikvirksomhedens årsrapport for 2011/12, hvor ledelsen skriver:

- Siden 2009/10 har GPV Electronics fokuseret salgsindsatsen på gentagende forretning, og med den struktur GPV’s forretning har som outsourcingpartner, tager det tid at opbygge nye kunderelationer i det omfang, hvor de bidrager væsentligt til den gentagende forretning. Vi forventer også i 2012/13 at se positive resultater af indsatsen med at opbygge kunderelationer. GPV Electronics vil fortsat have en begrænset bearbejdning af projekter, og forventer ikke, at dette vil bidrage med den samme andel af aktivitetsniveauet, som det har været tilfældet tidligere.

Læs også: GPV bygger ny fabrik

GPV Electronics kom ud af regnskabsåret 2011/12 med en omsætning på 136 mio. kr., og selv om det svarer til et fald på næsten 25 procent i forhold til det forgangne regnskabsår, er tallet højere end forventet.

- Den lavere omsætning skyldes en større flerårig projektordre til en international kunde, der blev afsluttet i regnskabsåret 2010/11. Omsætningen for 2011/12 var lidt højere end forventet ved regnskabsårets begyndelse, lyder det i årsrapporten for ledelsen, som før regnskabsårets start havde forventet en omsætning på 120 mio. kr.

Læs også: Stadig ingen ejere til GPV

GPV-ledelsen forventer at omsætte for cirka 135 mio. kr. igen i indeværende regnskabsår, hvor resultatet før skat forventes at udvikle sig positivt. I 2011/12 lød driftsresultatet (EBIT) på 945.000 kr., og det skal gerne femdobles.

- Andelen af egenproduktion er stigende og der forventes som følge heraf et stigende driftsresultat (EBIT) i området af 4 procent af nettoomsætningen, konstaterer ledelsen i årsrapporten.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094