23948sdkhjf

HP Elektronik-Montage bygger til: - Det går sgu meget godt!

Det er gang i forretningen i Ballerup, hvor EMS-virksomheden HP Elektronik-Montage holder til.

Her kan administrerende direktør Michael Ravn fortælle, at de med fem måneder tilbage af regnskabsåret allerede har matchet sidste års driftsresultat, der landede på knap 3 millioner kroner.

- Det går sgu meget godt!, siger Michael Ravn til Electronic Supply.

Han mener, at succesen skyldes, at de er gode til at opretholde god kontakt og højt serviceniveau til og med de eksisterende kunder, og han lægger vægt på, at de gennem de seneste år med forsyningsvanskeligheder har sørget for at have rigeligt med materialer på lager for at komme forsyningsproblemerne i forkøbet.

Michael Ravn peger desuden på, at de seneste års logistikudfordringer har fået en del virksomheder til at flytte produktionen hjem til Danmark, hvilket har været givtigt for HP Elektronik-Montage.

Udvidelser tredobler kapaciteten

Den voksende ordrebog får nu EMS'eren til at skrue op for kapaciteten, for der er meget mere at se til end førhen.

Derfor kommer de inden længe til at tage hul på godt 200 nye kvadratmeter i forlængelse af de nuværende faciliteter i Ballerup, mens de netop har indviet to nye SMD-linjer, så de nu er oppe på fire af slagsen.

Det, anslår Michael Ravn, vil kunne betyde en tredobling af produktionskapaciteten i elektronikvirksomheden, der både laver prototyper, masseproduktion og egentlig boxbuild.

Den nuværende succes i HP Elektronik-Montage har også haft betydning for medarbejderstaben, der er udvidet på det seneste. Der er dog lige en foreløbig udfordring i forhold til at få endnu flere ind, fortæller Michael Ravn.

- Vi er små 40 folk i dag, og vi har taget 12 ind det sidste år. Når vi er færdige med udvidelsen, skal vi måske have flere ind, men lige nu kan vi ikke være flere, siger Michael Ravn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063