23948sdkhjf

Innventia og Delta indleder samarbejde

Delta har indledt en samarbejdsaftale med den svenske forsknings- og udviklingsvirksomhed Innventia.
Sammen vil de udvikle helhedsløsninger inden for test og prøvning og på den måde sikre, at deres kunder får bedre og mere holdbare produkter.

Samarbejdet gælder Innventias testvirksomhed i Kista og divisionen Test & Consultancy i Delta. Innventias laboratorium i Kista er i dag Sveriges førende leverandør af ydelser inden for miljøbestandighedstest som for eksempel vibrations- og klimatest. Derudover gennemfører laboratoriet aktiviteter inden for forskning og udvikling.

- Vores virksomheder supplerer hinanden. Med dette samarbejde kan vi nu tilbyde vores kunder pakkeløsninger uanset, hvilken virksomhed vi henvender os til, siger Anders Engström, executive vice president, Innventia.

Delta har mere end 70 års erfaring med EMC (Electromagnetic Compatibility), og Delta's afdeling i Västerås tilbyder deres svenske kunder test og rådgivning.

- I dag er Delta en af de førende aktører i Skandinavien inden for miljøtest og EMC. Takket være samarbejdet kan vi udvide vores kundesupport på det svenske marked, siger Claus Schleiter, vice president, Centre of Test Excellence, Test & Consultancy, Delta.

Kilde: GTS - http://www.teknologiportalen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089