23948sdkhjf

Atlas Services Group bliver EIVA Training Partner

Den internationale rekrutteringsspecialist Atlas Services Group og danske EIVA har indgået en samarbejdsaftale, som betyder, at kurser i EIVAs softwaresuite vil indgå i Atlas Services Groups træningsprogram, der udbydes over hele verden.
Atlas Services Group er en international virksomhed specialiseret inden for energi- og marineindustrien og servicerer mere end 1.800 kandidater verden over hver dag.

Virksomhedens hydrografiske afdeling i Storbritannien fokuserer udelukkende på dette marked og anses som værende global specialist i rekruttering af høj-kvalificerede kandidater til offshore survey-industrien. Dette inkluderer kompetenceudvikling fokuseret på de kvalifikationer, der efterspørges i industrien.

Oplever stigende efterspørgsel
I deres bestræbelser på at udvide horisonten i denne henseende er Atlas Services Group blevet EIVA Training Partner. Det betyder, at Atlas Services Group fremover vil afholde kurser i hele EIVA-softwaresuiten, hvor EIVA-instruktører underviser.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på EIVA-kurser fra vores kunder – survey-virksomheder og freelancere. At inkludere EIVA-softwaresuiten i vores kursus-program var derfor et oplagt valg i arbejdet med at imødegå kompetencemanglen i branchen, siger Andrew Blears, Manager hos Atlas Services Group.

Bringer bjerget til havbundsspecialisten
At gøre Atlas Services Group til EIVA Training Partner var for EIVA en oplagt mulighed for at sikre, at alle ønsker om kursusdeltagelse bliver opfyldt.

- Samarbejdet vil øge mængden af kurser og imødekomme udfordringer med hensyn til lokationen af samme. Dermed kan vi øge muligheden for undervisning i vores softwaresuite markant, til gavn for vores kunder og freelancere involveret i projekter, hvor kendskab til EIVA-software er et krav, udtaler Jeppe Nielsen, CEO i EIVA.

Udvider antallet af lokationer
Takket være samarbejdet mellem EIVA og Atlas Services Group er antallet af lokationer og kurser øget markant.

De næste vil blive afholdt i januar, marts og maj i Storbritannien, og senere i 2013 i endnu ikke-definerede lande. Mulighederne er blandt andet Holland, Singapore, Afrika, Italien og USA.
Læs mere om: Eiva
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078