23948sdkhjf

Nordjysk elektronikvirksomhed rykker til Esbjerg

Den nordjyske elektronikvirksomhed, Hanstholm Elektronik, der for kun fem måneder siden åbnede ny afdeling i Lindø Industripark, har nu åbnet endnu en afdeling.
Det skriver Nordjyske.dk.

Hanstholm Elektronik er i dag en af landets førende virksomheder indenfor maritim el og elektronik, og med den nye afdeling i Esbjerg er det virksomhedens plan at yde en endnu bedre service og betjening overfor kunderne i det sydvestjyske område.

- Vi kommer naturligvis tættere på vores kunder, men også vores kunder i Hvide Sande vil i fremtiden blive serviceret fra vores afdeling i Esbjerg, der får adresse Fiskerihavnsgade 9, hvor vi har købt ejendommen, fortæller direktør for Hanstholm Elektronik, Ole Østergaard, til Nordjyske.dk.

Hanstholm Elektronik, der har 35 års erfaring, beskæftiger i dag 75 ansatte og har blandt andet flere værfter i Danmark og Norge på sin kundeliste.

Virksomhedens hovedkontor ligger, som navnet indikerer, i Hanstholm. Men elektronikvirksomheden har også en afdeling på Fyn. Det er nemlig kun fem måneder siden, virksomheden senest åbnede en ny afdeling – dengang var det i Lindø Industripark.

- Vi har mange faste kunder i området, og dem kan vi i fremtiden udvide samarbejdet med ved at være tættere på. Samtidig er en afdeling i et maritimt miljø som Lindø Industripark den helt rigtige løsning for os, lød det dengang fra Ole Østergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063