23948sdkhjf

SEC Datacom fortsætter årtiers fremgang

Allerød-virksomheden nyder blandt andet godt af de fremrykkede offentlige investeringer, som har været medvirkende til endnu et regnskabsår med overskud.
SEC Datacom kom ud af 2011/12-regnskabet med overskud på godt 4 mio. kr., og dermed kan Allerød-virksomheden prale af en helt speciel historik.

- Ja, det er rigtigt. Vi har haft vækst og overskud i alle virksomhedens 20 år, siger direktør Lars Zinglersen til Electronic Supply.

Han glæder sig over, at SEC Datacom fra virksomhedens begyndelse har haft fokus på en række områder, som for alvor er ved at blive relevante for industrien. Det gælder blandt andet inden for IP-viden og it-sikkerhed, hvor sidstnævnte især på det seneste har fået ekstra opmærksomhed.

- Vi har i mange år forsøgt at sælge firewalls til industrimiljøjer, men nu ser vi, at det er blevet et stort issue. Vi har stor glæde af at have haft it-sikkerheden som fokusområde, siden vi startede, så det komplimenterer industriafdelingen perfekt, pointerer Lars Zinglersen.

Fokus skal fastholde vækst
Det øgede fokus på sikkerhedsløsninger er ikke det eneste positive punkt ved det forgange regnskabsår set med SEC Datacoms briller.

- Vi har helt klart kunnet mærke over det senest halvandet år, at man har fremskrevet de offentlige investeringer. Det begynder for alvor at slå igennem nu, og vi har virkelig haft fokus på at holde succesraten på de offentlige investeringsprojekter som veje, broer, tunneller og så videre, siger Lars Zinglersen.

SEC Datacom har på bare fem år øget arbejdsstyrken med cirka 50 procent til de nuværende 47 ansatte, og med investeringer på op mod 3 mio. kr. i udviklingsomkostninger alene i 2011/12 lægger Lars Zinglersen ikke skjul på, at ambitionen for det indeværende regnskabsår er at fortsatte de seneste års positive resultater.

- Vores plan går helt sikkert på at fortsætte den vækst i de forretningsområder, vi er i. Det er det, vi har haft succes med: at finde fokusområder og gå kompromisløst ind i dem, fastslår han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094