23948sdkhjf

Markant fremgang hos Lyngsoe Systems

Ordrebeholdningen er større end længe set hos den nordjyske logistikvirksomhed, som forventer at opruste markant på personalesiden i indeværende regnskabsår.
Lyngsoe Systems A/S høster nu for alvor frugterne af flere års målrettede investeringer i fremtiden.

Regnskabet for 2011/12 bød således på en fremgang i bruttoresultatet på næsten 20 procent, så det landede på 90,5 mio. kr. med et resultat før skat på 6 mio. kr. til følge.

- En succesfuld integration og turnaround af vores Library-aktiviteter er nu gennemført i 2011/12. Library-aktiviteterne bidrager således væsentligt til årets resultat, samtidig med at der er afholdt betydelige omkostninger til forbedring af forretningsmodellen, skriver Lyngsoe-ledelsen selv i årsrapporten, hvor 2011/12-opsummeres således:

Læs også: Lyngsoe Systems trues af travlhed

- Endvidere skal det bemærkes, at der igen i årets løb har været anvendt et større millionbeløb til markeds- og produktudvikling. Resultatet af tidligere investeringer begynder nu at vise sig. Vi står nu med den bedste ordrebeholdning og de bedste fremtidsudsigter i meget lang tid. Der er igangsat rekruttering af et betydeligt antal medarbejdere.

Ifølge Electronic Supplys oplysninger har Lyngsoe Systems brugt et tocifret millionbeløb alene i 2011/12 på markeds- og produktudvikling, og ledelsen forventer da også at se en ”væsentligt forbedret indtjening” allerede i indeværende regnskabsår.

- Vi er derfor parat til fremtidens udfordringer og er ved at vende tilbage til vores mere vidtgående vækstplaner, lyder konklusionen i årsrapporten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079