23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Ambu A/S
Michael Højgaard er blevet udnævnt til chief financial officer hos Ambu A/S i stedet for Anders Arvai.

Ambu fremstiller professionelt diagnosticeringsudstyr til medicoindustrien.

Danfoss
Mette Refshauge blevet ansat som kommunikationsdirektør i Danfoss og bliver samtidig medlem af Danfoss Group Committee med reference til koncernchef Niels B. Christiansen. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i SAS

Descom A/S
Johnny Kræmmer Helander er indtrådt som bestyrelsesformand for Descom A/S i stedet for Knud Asger la Cour Lundblad. Samtidig er Kenneth Douglas Plummer og Thomas Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Dahlin Andersen og Morten Kjærsgaard (kilde: BIQ.dk).

Descom er blandt landets største it-leverandører inden for områderne hardware, software, serviceydelser, it-supplies og it-ergonomi.

Det Frie Forskningsråd
Jane Hvolbæk Nielsen og Henrik Toft Sørensen er indtrådt i bestyrelsen for Det Frie Forskningsråd i stedet for Peder Andersen og Bjerne S. Clausen.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

DTU
Per Falholt er blevet valgt som formand for en fireårig periode hos DTU. Han afløser Sten Scheibye, der er udtrådt af bestyrelsen med udgangen af 2012.

Haldor Topsøe A/S
Peter Rønnest Andersen tiltræder 1. februar som ny CFO i Haldor Topsøe A/S i stedet for Hans Kornerup, der har besluttet at gå på pension. Hans Kornerup fortsætter dog som CFO for Haldor Topsøe Holding.

Haldor Topsøe beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Kitron ASA
Björn Wigström fratræder som økonomidirektør hos Kitron ASA, senest om seks måneder.

Kitron ASA er en norsk EMS-producent.

Leroy Somer Danmark A/S
Andries Boone er tiltrådt som direktør for Leroy Somer Danmark A/S. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Leroy Somer Belgien.

Leroy-Somer Danmark A/S er datterselskab af det franske Moteurs Leroy-Somer, hvor mere end 8.000 medarbejdere udvikler, producerer og markedsfører motorer, elektronik, gearmotorer og generatorer til industri og skibsfart.

NKT Research & Innovation A/S
Poul Erik Stockfleth Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos NKT Research & Innovation A/S i stedt for Karsten Riis Andersen (kilde: BIQ.dk).

Vestas
Thomas Tichterich er blevet er blevet udnævnt til President for Vestas Central Europe i stedet for Wolfgang Schmitz. Derudover forlader Udo Nöbel stillingen som administrerende direktør for Vestas Deutschland (kilde: Recharge News).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14