23948sdkhjf

GateHouse vil købe op

Aalborg-virksomheden vil udvide sine kompetencer inden for flådestyring.
GateHouse er i dag koncentreret om de tre forretningsområder tracking, satellitkommunikation og forsvaret, og specielt førstnævnte tegner til at kunne vokse kraftigt i de kommende år. Derfor er softwareudvikleren nu gået i offensiven og leder efter opkøbsemner, der kan puste til væksten.

- I første omgang går vi efter danske virksomheder, hvor vi ikke nødvendigvis behøver at eje alle aktier. Men jeg vil ikke udelukke et opkøb i udlandet. Prisen afhænger af casen, men vi har ingen bankgæld, så finansieringen vil blive en kombination af, at vi bruger nogle af vore egne penge og låner i vores bank. Dem snakker vi i hvert fald først med, siger administrerende direktør, Michael Bondo Andersen, til Børsen.

Fremgang på bundlinjen
I dag er store kunder som DSV, Freja og Dansk Supermarked brugere af Aalborg-virksomhedens flådestyrings-systemer, men gennem ekspansionen vil GateHouse gerne udbrede konceptet til fx at omhandle roadpricing, overvågning af skibsudstyr samt hospital- og sundhedsområdet.

Derudover vil Michael Bondo Andersen sikre, at virksomheden får flere internationale kunder, og allerede inden for de næste tre måneder forventer han at kunne lande en stor tysk kontrakt.

GateHouse blev hårdt ramt af finanskrisen med et driftsunderskud på 11 mio. kr. i 2008/2009. Nu er man dog tilbage på sporet, og i 2011/2012 blev det til en omsætning på 48 mio. kr. og et overskud før skat på 4,7 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078