23948sdkhjf

HPI er nu tæt på salg

Den konkursramte elektronikvirksomhed kan efter alt at dømme fortsætte under nye ejere i Korsør.
For knap en måned siden undergik HPI Electronics & Cables konkursbehandling, og siden fulgte et speget forløb med beskyldninger til højre og venstre fra nuværende og tidligere folk elektronikvirksomhedens ledelse.

Nu kan man dog atter se fremad på vegne af Korsør-virksomheden.

Således meddeler selskabets kurator, advokat Andreas Kærsgaaard Mylin fra Plesner Advokatfirma, at en løsning nærmer sig.

- Vi er i afsluttende forhandlinger om salg af den væsentligste del af virksomheden. Derudover sælger vi sandsynligvis også enkelte produktionslinjer, siger Andreas K. Mylin til sn.dk og fortsætter:

- Den model vi arbejder med i øjeblikket, vil sandsynligvis indebære, at der fortsat skal drives virksomhed i Korsør med et betydeligt antal medarbejdere.

Stor opbakning
Ifølge Andreas K. Mylin har interessen for HPI Electronics & Cables været stor, og det har ikke skortet på hverken opbakning fra tidligere nøglemedarbejdere eller hjælpsomhed fra de tidligere ejere i Dansk Synergi.

- De personer fra den tidligere ejer, Dansk Synergi, der har siddet inde med vigtig viden og oplysninger, har beredvilligt givet os dem. På den måde har det her været en kedelig positiv historie, konkluderer advokaten.

Tidslinje:
16. september: HPI Electronics under konkursbehandling
19. september: HPI-direktør beskyldes for regnskabsfusk
21. september: HPI-direktør afviser anklager som krænkende
28. september: Kreditorer har 120 mio. til gode
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094