23948sdkhjf

TDC Switzerland reducerer medarbejderstaben

TDC Switzerland vil reducere bemandingen med 145 medarbejdere for at styrke sin position på det schweiziske telemarked. Det kræver en tilpasning af omkostningsstrukturen til det konkurrenceprægede marked.
Nedskæringerne i TDC Switzerland betyder, at 145 ud af de nuværende 2.524 medarbejdere i selskabet kan se frem til en fyreseddel.

Reduktionen på 145 medarbejdere kommer til at berøre samtlige forretnings-enheder, dog vil reduktionen primært få betydning for medarbejdere uden direkte kundekontakt.

Dermed kan TDC Switzerland fastholde den sædvanlige kvalitet med hensyn til kundeservice.

- TDC Switzerlands løfte til markedet er, at vi tilbyder vores kunder den bedste værdi til prisen. Dette skridt er nødvendigt for, at vi fortsat kan gøre dette. Vi er overbeviste om, at vi på denne måde yderligere kan styrke vores position på det schweiziske telemarked, siger Jesper Theill Eriksen, adm. direktør for TDC Switzerland.

TDC Switzerland har i samarbejde med medarbejderrepræsentanter og fagforeninger udformet en fratrædelsesordning.

Ordningen omfatter først og fremmest støtte i form af fuld løn i en periode på op til 12 måneder, som er afhængig af de berørte medarbejderes alder, anciennitet og individuelle forhold.

Kilde: Fondsbørs meddelelse fra TDC A/S. Københavns Fondsbørs, http://www.cse.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078