23948sdkhjf

EMS'er vil udvide og bygge flere fabrikker: - Kundernes efterspørgsel skaber et behov

I kølvandet på tirsdagens flotte halvårsregnskab hos GPV kan virksomheden med hovedsæde i Vejle nu se fremad.

Siden fusionen med Enics har det været planen at øge produktionskapaciteten, og det har blandt andet afstedkommet investeringer i en ny fabrik i Slovakiet.

Men det slutter ikke her, lyder det i en pressemeddelelse fra GPV. For de er ligeledes i gang med at opføre nye fabrikker i Thailand og Sri Lanka, mens de inden udgangen af indeværende år forventer at have fordoblet kapaciteten på fabrikken i Mexico.

Ifølge CEO Bo Lybæk er det et udtryk for, at GPV må øge kapaciteten for at følge med den voksende efterspørgsel, men også international storpolitik og forsyningssikkerhed spiller ind.

- Kundernes kraftige efterspørgsel skaber et behov for løbende udvidelse af kapaciteten, men der er også andre faktorer, der spiller ind. På den ene side ønsker kunderne i USA at mindske afhængigheden af Kina, og på den anden side er der stort fokus på en regionsbaseret tilgang, hvilket øger behovet for produktionskapacitet på lokationer, hvor omkostningerne er lavest i Europa og i Nord- og Sydamerika, siger Bo Lybæk i pressemeddelelsen.

I tillæg til ovennævnte fabriksudvidelser har GPV investeret i kapacitetsudvidelser på fabrikkerne i Estland, Sverige og Finland, som er specialiseret inden for forskellige dele af EMS-industrien.

- En af vores styrker er vores tætte og fortrolige dialog med kunderne. Den er med til at sikre, at vi er i stand til at være på forkant med markedsudviklingen og kundernes krav, og det vil også være en fordel for os, hvis markedsvæksten på et tidspunkt begynder at aftage, siger Bo Lybæk.

GPV har i dag mere end 8000 ansatte fordelt i Danmark, Kina, Østrig, Estland, Finland, Tyskland, Malaysia, Mexico, Slovakiet, Sri Lanka, Sverige, Schweiz og Thailand.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109