23948sdkhjf

IT-kandidater i fuld beskæftigelse

Ny undersøgelse fra IT-Universitetet i København viser, at kandidaterne afhjælper Danmarks problem med it-flaskehalse og løser en bred vifte af it-opgaver på arbejdsmarkedet.
Kandidater fra IT-Universitetet i København (ITU) er eftertragtede af erhvervslivet og kommer hurtigt i job. 95 procent af kandidaterne er i beskæftigelse, viser en ny undersøgelse blandt alle færdiguddannede kandidater gennemført sommeren 2006.

Undersøgelsen konkluderer, at kandidater fra IT-Universiteter løser en bred vifte af it-opgaver på arbejdsmarkedet. Listen over de it-opgaver, kandidaterne arbejder med, rammer bredt indenfor it-området.

Kandidaterne fra ITU afhjælper i stigende grad Danmarks problem med it-flaskehalse.
Godt tre ud af fire kandidater er ansat i en it-stilling, dvs. en stilling med overvægt af it-funktioner, og knap halvdelen af kandidaterne er ansat i it-branchen. D

e gode resultater tolker IT-Universitetets rektor Mads Tofte som et udtryk for, at IT-Universitetets modernisering af it-uddannelserne er lykkedes, og at branchen tager godt imod it-kandidater med tværfaglige it-kompetencer - kompetencer som er nødvendige for, at Danmark kan klare sig i konkurrencen.

- På IT-Universitetet har vi arbejdet intenst med at skabe nye indgange til it-faget og med at tiltrække nye målgrupper, forklarer Mads Tofte og peger på, at den høje beskæftigelse er uafhængig af, hvilken kandidatlinje der vælges.

Tre ud af fire kandidater fra IT-Universitetet bliver ansat i private virksomheder, ligesom tre ud af fire er fastansatte.

Kilde: IT-Universitetet i København http://www.itu.dk

Læs mere om: ITU
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08