23948sdkhjf

EMS'er har åbnet midlertidig fabrik for at følge med: - Kunderne kan ikke vente

Adspurgt om, hvorvidt der er nogle trusler og udfordringer i markedet, er Esben Randers og Karsten Viborg ret selvsikre.

De har kunder i en lang række brancher og føler sig derfor godt rustede på efterspørgselssiden i deres fælles EMS-virksomhed, Ravi Electronics.

- Vi ser ikke en udfordring med at få kunder i forretningen. Den største udfordring er at eksekvere på efterspørgslen, og det har vi løst ved at få udbygget kapaciteten, siger Esben Randers.

Kunne risikere at miste kunder

Direktøren henviser til, at Ravi Electronics i oktober åbnede en ny midlertidig fabrik med en spritny SMD-linje. Virksomheden har lejet sig ind i lokaler nogle få kilometer fra deres fabrik på Mineralvej i Aalborg.

Herfra kører de især de større serier, mens prototypeforretningen og mindre serier kører videre som tidligere i de oprindelige lokaler.

- Ordrestørrelserne er generelt vokset, og de fylder meget i fabrikken på Mineralvej. Så for at kunne levere den samme service, har vi flyttet de større opgaver til et sted, hvor det kører hurtigere, siger Esben Randers.

For Ravi Electronics har oplevet stor vækst i efterspørgslen de seneste år, hvilket også står klart i seneste års regnskab. Derfor har det været nødvendigt at øge kapaciteten.

- Kunderne kan ikke vente. Hvis vi ikke tilpassede kapaciteten, var vi bekymrede for, at vi risikerede at miste kunder. Så det har vi gjort, og nu kan vi begynde at få mere igennem, siger Karsten Viborg.

Agter stadig at samle produktionen

For nuværende kan Ravi følge med på efterspørgslen, men det er stadig ikke et ideelt scenarie. For produktionen er fordelt på to lokationer, og Karsten Viborg og Esben Randers ønsker at samle det ét sted.

Overfor Electronic Supply har de to stiftere også tidligere fortalt, at de agter at bygge en ny fabrik, som de allerede har fået tegnet. De planer er dog i første omgang sat på hold.

- Vi har udvidet kapaciteten, så det går fint. Men på sigt vil vi gerne have det samlet ét sted, for det er nemmere med én lokation end to. Jeg ved ikke præcist, hvornår det bliver, men det er kun et spørgsmål om tid, siger Karsten Viborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109