23948sdkhjf

Triax giver vækst til Nielsen & Nielsen

Triax bidrager med positiv vækst for Nielsen & Nielsen Koncernen. Triax' seneste opkøb af tyske Hirschmann indgår med en omsætning på 260 mio. kr.
Nielsen & Nielsen Koncernen har i regnskabsåret 2005/06 haft en stigning i nettoomsætningen på 20 pct. i forhold til året før. Det er primært divisionen Triax, der har bidraget til den væsentlige øgning.

Triax, der er blandt Europas største udbydere af produkter og systemer til modtagelse og distribution af audio- og videosignaler, har i det forløbne år overtaget tyske Hirschmann.

Integrationen af den nye virksomhed er gået som forventet og planlagt flytning af produktion fra Tyskland til henholdsvis Danmark og Kina er iværksat. På blot ni måneder har Hirschmann bidraget meget 260 mio. kr. til koncernens nettoomsætning.

Samlet set er koncernen Nielsen & Nielsen kommet ud af det netop afsluttede regnskabsår med en nettoomsætning på 2.437 mio. kr. Dette set i lyset af en negativ påvirkning fra de stærkt stigende råvarepriser på især metaller, er resultatet meget positivt.

Under Nielsen & Nielsen hører desuden divisionerne Micro Matic, Nassau Door og Senmatic. Micro Matic udvikler, producerer og sælger produkter for aftapning af øl og andre drikkevarer, Nassau Door beskæftiger sig med produktion, salg og service af industriporte, mens Senmatic udvikler, producerer og sælger sensorer til måling og registrering af temperatur, fugtighed og luftarters sammensætning.

Kilde: Årsregnskab for Nielsen & Nielsen http://www.kob.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.939