23948sdkhjf

Generationsskifte hos ETK Elektronik

ETK Elektronik A/S i Stilling har været igennem et generationsskifte - og det er en proces, der har ført ekstra aktiviteter med sig.
Der har gennem det seneste været en del ekstra aktivitet hos ETK Elektronik A/S i Stilling.

Virksomheden har været igennem en proces med at finde en ny model og personprofiler til at kunne gennemføre et generationsskifte. Derudover har virksomheden oplevet en tilgang i ordrebogen.

I forbindelse generationsskiftet er Thomas Vinter blevet ny hovedaktionær. Den tidligere hovedaktionær Steen Thysen fortsætter på ETK, og er stadig en af de ansvarlige aktionærer. Michael Ravn er i samme forbindelse tiltrådt som salgsdirektør og indgår således også i direktionen.

Michael Ravn kommer fra elektronikbranchen, hvor han i de seneste 20 år har været en del af dansk elektronikindustri, og de seneste 8 år har været ansat i en stilling ved Future Electronics, hvor han stod for indførelsen af avancerede logistikløsninger hos de fleste af Nordens og Baltikum underleverandør-virksomheder.

Med den nye direktion er der lagt op til en mere aggressiv og synlig markedsføring end den, der hidtil har været kendetegnet ved ETK.

Også i fysisk henseende kommer aggressiviteten til udtryk, i og med der planlægges en nybygning, der ventes at stå færdig i 2007. Til den tid vil virksomheden vokse til små 4.000 m2.

ETK Elektronik A/S er konkurrencedygtige med producenter i både Kina og Thailand samt på de nære østmarkeder som Litauen, polen og Ungarn.

Der har i det forløbne år været gennemført flere produktmodninger, der er endt op med at forblive faste produktioner hos ETK Elektronik. Også selvom det var planen, at produktionen skulle være flyttet ud til lavtlønsområder.

Kilde: ETK Elektronik A/S http://www.etk.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078