23948sdkhjf

Solarcap varm på Sydamerika

Den danske producent af termisk solenergi Solarcap har store planer for udvidelse af produktionen i Sydamerika. Allerede nu er en brasiliansk samarbejdspartner i søgelyset.
Ifølge Børsen har danske Solarcap valgt brasilianske Heliotek som den samarbejdspartner, der skal åbne dørene for virksomheden til det lukrative sydamerikanske marked. Endnu er joint venture-aftalen dog ikke underskrevet.

- Brasilien vil være en udmærket base som produktionsenhed, for det er ikke dyrt at producere, og det er en billig energiform. Dermed kan vi levere til et lavere segment, og dermed kan vi lige så godt sælge det der. Der kan vi få nok at lave i mange år fremover, siger Niels Freiesleben, administrerende direktør i Solarcap til Børsen.

Solarcap har sat en tidshorisont på fire måneder for forhandlingerne med Heliotek. Alternativt forudser Niels Freiesleben, at virksomheden selv etablerer produktion af solenergi i Sydamerika.

Solarcap er ejet af VKR Holding, som blandt andet producerer Velux-vinduer, og virksomheden er markedsleder inden for mindre solvarmeanlæg i Europa og kendt under varemærket SONNENKRAFT.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08