23948sdkhjf

Motron har høje ambitioner

Det århusianske elektronikfirma Motron A/S har store planer for fremtiden. Målet er en fordobling af omsætningen på tre år og en introduktion på den nordiske First North børs.
I år forventes omsætningen hos Motron A/S at ende på ca. 25 mio. kr., men i løbet af en treårig periode skulle det tal gerne være fordoblet. Det skriver Børsen mandag.

Virksomheden oplever i disse år en enorm vækst, og for at vedholde denne vækst er man nødt til at tænke langsigtet. De langsigtede mål indeholder enten en børsnotering på First North eller et salg af virksomheden til en kapitalfond.

- Jeg hælder mest til en børsnotering, fordi det kunne være utroligt spændende at sende en virksomhed på børsen. Hvis vi sælger til en kapitalfond, kommer jeg ikke til at opleve en børsnotering. For så er jeg for gammel til at begynde forfra, siger Morten Enggaard, administrerende direktør for Motron A/S til Børsen.

Motron A/S importerer og videresælger sensorer til blandt andet Danfoss, Grundfoss og Lauritz Knudsen. Derudover producerer virksomheden elementer til ventilationsbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062