23948sdkhjf

Eksportplaner for højteknologisk fugleskræmsel

2015 skal give det intelligente fugleskræmsler Animan luft under vingerne. Firmaet bag, Wildlife Communication Technologies, ser vækstmuligheder i udlandet.
Over 20 elektroniske fugleskræmsler sendte
Fakta: Animan
Fugleskræmslerne, Animan, produceres i samarbejde med elektronikproducenten M-tec Productions i Pandrup.

AniMan opfanger, hvilke fuglearter der er i området, og skræmmer dem væk med lyd, fuglearten er særligt bange for, f.eks. bestemte rovfugle-lyde.
Wildlife Communication Technologies ud til kunder i Danmark sidste år. Efter, at man er lykkedes med at skaffe ny kapital fra to private investorer samt et iværksætterlån, ser firmaet nu også mod udlandet. Det skriver Børsen.

- Nu er opgaven at få solgt nogle fugleskræmsler, så vi både gør os interessante for investeringer og også får skabt en indtægtsbase, der giver os mulighed for at udvikle videre på produktet, siger Kim Steen, administrerende direktør i Wildlife Communication Technologies, til avisen.

I Danmark forventer Kim Steen, at salget bliver fordoblet i år.

Pt har systemet teknologi til at holde råger og gæs på afstand. Kim Steen ser dog store muligheder i at videreudvikle systemerne, så de kan bruges i boligområder, havne og erhvervsområder. Også i lufthavne ser direktøren et stort potentiale, og man har netop indledt et samarbejde med Aalborg Lufthavn.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112