23948sdkhjf

NCAB køber svensk kollega

Print-leverandøren har overtaget Ulf Andersson Elektronik.
Ulf Andersson Elektronik er hjemmehørende i Gävle nord for Stockholm. NCAB har nu overtaget 100 procent af aktierne i selskabet.

- Det her er en stor og positiv mulighed for os alle. Ulf Andersson Elektronik er præcis som NCAB privatejet og fokuseret på at have kunden i fokus og altid levere bedst mulige service og printplader af højeste kvalitet. At blive valgt af NCAB og blive en del af deres svenske team er en stor kompliment og et bevis på den relation og det høje serviceniveau, vi har bygget op sammen med kunderne. I takt med at printplade-markedet forandres, ser vi det som et udmærket næste skridt for Ulf Andersson Elektronik og vores kunder, siger Ulf Anderson, ejer af Ulf Andersson Elektronik.

NCAB blev grundlagt i 1993 og har i dag egne kontorer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Rusland, Tyskland, Polen, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Makedonien, Kina og USA. Koncernen omsætter årligt for mere end 100 mio. euro og har cirka 260 ansatte.

- Vi er meget tilfredse med at slå vores svenske virksomhed sammen med Ulf Andersson Elektronik. Vi har samme forretningside, en stærkt kundeorienteret organisation og arbejder frem for alt med fokus på kvalitet, siger Rikard Wallin, managing director hos NCAB Group Sweden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094