23948sdkhjf

Ny direktør hos Brüel & Kjær

Søren Holst er ny administrerende direktør i Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement.
- Brüel & Kjær er en af de klassiske danske teknologipionerer. Det er en veldreven og sund virksomhed med en enestående position i en global niche, udtaler Søren Holst, der er blevet udnævnt som administrerende direktør i Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement.

Brüel & Kjær udvikler og producerer præcis og avanceret teknologi til måling og styring af lyd og vibrationer.

- Min baggrund er ledelse af globale teknologivirksomheder fra et kommercielt standpunkt. Jeg anerkender fuldt ud, at det er teknologi, viden og de ansatte, der løfter teknologien, som er kernen i firmaet. Som direktør er det mit job at orkestrere hele værdikæden med henblik på at skabe mest mulig værdi for kunderne. Når vi lykkes med det, vil de finansielle resultater komme, siger den ny administrerende direktør.

Søren Holst har en lang karriere i internationale, teknologisk førende selskaber, senest som Group Senior Vice President i ReSound Gruppen og President i GN Otometrics. Han startede sin karriere som Controller i Radiometer. Herefter var han 11 år hos Oticon, inklusiv fire år som President North America og yderligere tre år som Partner og Chief Executive Officer i PreVenture.

Søren Holst har en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet og en MBA fra Washington State University.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078