23948sdkhjf

EMSer med over 700 ansatte solgt

SVI giver danske kunder adgang til europisk produktion. Overtager den store østrigske EMS-virksomhed Seidel Electronics Group.
Stort EMS-opkøb. Den thailandsk ejede EMS-koncern SVI styrker sin position i Europa markant med opkøbet af østrigske Seidel Electronics Group.

- Seidel-selskaberne passer perfekt til SVIs strategi og giver os en meget stærk base i Østrig og Østeuropa, hvorfra vi kan betjene vores kunder. Seidels kundebase i den tysktalende del af Europa er 100 procent tilføjelse til SVIs stærke markedsposition i Skandinavien, og Seidel tilfører SVI gruppen avancerede ingeniør- og systemintegrationskompetencer i Østrig samt lav-omkostnings produktion i Slovakiet og Ungarn, udtaler SVIs CEO, Pongsak Lothongkam.

Seidel har afdelinger i Østrig, Slovakiet, Ungarn og Slovenien, der gav en omsætning på omkring 100 mio. dollars (681 mio. kr.) i 2014. Selskaberne har over 700 ansatte og arbejder med en bred vifte af elektronikproduktion.

Kunderne kan nu få produceret i Europa
SVI, som har mange af Skandinaviens førende OEMere i kundekartoteket, er blandt verdens 50 største EMSere.

Opkøbet giver ifølge Pongsak Lothongkam SVIs kunder mulighed for produktion og logistik med afsæt i Østeuropa, hvor koncernen tidligere har taget afsæt i sine fabrikken i Thailand og Cambodia.

SVI-koncernen har over 2.400 ansatte i Thailand, salgskontorer i Danmark, Kina og Japan samt en omsætning på 257 mio. dollars (1.750 mio. kr.) i 2014. Efter opkøbet forventer koncernen, at den samlede omsætning vil runde 400 mio. dollars (2.724 mio. kr.) inden for et år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094