23948sdkhjf

Lampefatninger skal gøre boliger smarte

Frisk kapital skal bringe nyudviklet lampe-adapter det sidste skridt fra udvikling til produktion.
Iværksættervirksomheden Anyware Solutions har udviklet en lille og smart adapter til at sætte i lampefatninger, som skal gøre boligen mere intelligent og bekvemmelig. Nu jagter firmaet kapital til at få enheden i produktion.

Den nyudviklede adaptor giver mulighed for avanceret lysstyring, babyalarm, indbrudssikring samt mulighed for at overvåge indeklimaet via en app. Alle sensorer til at måle lys, lyd, temperatur og luftfugtighed er indbygget i verdens mindste og smarteste adaptor til lampefatninger.

Kickstart til kapitalen
Første skridt er lancering af en kampagne på crowdfundingplatformen Kickstarter, hvor målet er at rejse 1 millioner kroner. Bidragsydere kan blandt andet blive de første modtagere af Smart Adaptoren, når produktionen er færdig.

- Vi har valgt at lancere Anyware Smart Adaptor på Kickstarter, fordi det er den perfekte platform for iværksættere som os, da man får mulighed for direkte dialog med fremtidige kunder og samtidig globalt samlingspunkt for banebrydende løsninger. Fundingmålet vil hjælpe os gennem færdigudvikling, test og produktion og vi forventer levering til vores Kickstarter-støtter i starten af 2017, siger Jan H. Christiansen, der sammen med Morten Bremild står bag Anyware Solutions.

Foruden finansieringen fra Kickstarter er der allerede aftaler på plads med anonyme, private investorer, så selskabet forventer at kunne følge planen for udrulning af løsningen.

Overvejer stadig produktionen
Anyware Solutions forventer også at kunne servicere de første kunder - udover Kickstarter Backers – i starten af 2017, fortæller Morten Bremild til Electronic Supply.

Hvor produktionen af lampe-adapterne kommer til at foregå er der ikke truffet beslutning om endnu.

- Vi samarbejder med Develco omkring hardware-udvikling, og vil selvsagt lytte til deres erfaringer og anbefalinger i den forbindelse. Jeg forventer imidlertid, at vi kommer til at producere i udlandet, skriver Morten Bremild.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141