23948sdkhjf

- Vi har været i kontakt med 300 potentielle kunder

De første produkter er først klar til levering til sommer. Men Nordic Power Converters oplever allerede, at folk kender brandet.
Nordic Power Converters gør klar til at sende sit første produkt, en innovativ strømforsyning til LED-belysning, på gaden i løbet af sommeren.

Iværksættervirksomheden lukkede allerede sidste efterår sin første store ordre; 50.000 styk af deres strømforsyninger. Siden har folkene bag Nordic Power Converters ikke ligget på den lade side.

- Vi har været i kontakt med
Udnytter kendskabsgraden trods nyt navn
Folkene bag den innovative strømforsyning har netop valgt, at ændre teknologiselskabets navn til NPC Tech. Salgsselskabet beholder derimod det gamle navn, Nordic Power Converters, og det er der en rigtig god grund til.

- Vi udnytte den profil, der allerede er. Vi holder navnet kørende, da vi oplever stor genkendelighed, fortæller Micky Madsen.

Nordic Power Converters innovative strømforsyning, der har høj ydeevne og lang levetid, sikrede firmaet sejren i Danish Tech Challenge 2014.

300 potentielle kunder. I Europa primært, og måske fem procent i Nordamerika. Så vi forventer bestemt at tilføje en del kunder til porteføljen. Der er en naturlig salgspipeline, forklarer Mickey Madsen, administrerende direktør og medstifter, til Electronic Supply

Produktionen af strømforsyningerne sker på den stor, internationale producent Jabils fabrik i Polen.

Opmander på salget
Salget er i udgangspunktet fokuseret rent på B2B salg til LED-lysproducenter.

- Vi skal have godt fast i LED- markedet, før vi skifter fokus over på andre ting. Der er et meget stort marked, vi skal have en del af, siger Mickey Madsen, som forventer, at firmaet snart for alvor får salg og kunder på området.

For at give salget en ekstra spand kul skal der ekstra kræfter til området.

Det sidste års tid er firmaet vokset til nu at tælle 13 fuldtidsansatte. Medregner man konsulenter, studerende og andre er det ikke unormalt med 18 mand på kontoret i Herlev. Hvor der over det seneste års tid hovedsageligt har været tale om opmanding i udviklingen, vil salgsledet komme i fokus i løbet af dette efterår.

Hurtigere vækst kræver flere penge
Til at finansiere opstarten og ekspansionen har Nordic Power Converters tidligere fået 13,3 millioner kroner fra en række investorer. De penge er stadig nok til at klare sig, fortæller Mickey Madsen. Han uddyber, at firmaet løbende gør sig tanker om, hvordan finansieringen kan se ud:

- Vi overvejer hele tiden investeringsscenarier og er i løbende dialog med investorerne, siger han og tilføjer, at der er ambitiøse planer om hurtigere vækst, men at de vil kræve mere kapital.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078