23948sdkhjf

Dynaudio holder luksusproduktionen i Skanderborg

Højttalerproducentens nye kinesiske topchef vil ansætte flere i Danmark, men det bliver ikke i produktionen

Ambitionerne er ikke til at tage fejl af hos Dynaudio i Skanderborg. Verdens klogeste inden for lyd skal arbejde i Skanderborg. Den ambitiøse udmelding gentager højttalerfirmaet nye kinesiske direktør Peng Peng gerne.

Tirsdag så man et konkret bevis på ambitionerne med indvielsen af højttalerfirmaet nye 1.600 kvadratmeter store forskningscenter og lydlaboratorium ved hovedkontoret i Skanderborg.

Centret til 30 mio. kr. har plads til 50 audio-ingeniører, som skal udvikle den ypperste lyd til højttalere. Derfor forventer den kinesiske direktør også at skulle ansætte flere lydspecialister til centret. Det skriver Børsen.

Flere folk i Skanderborg - men ikke i produktionen

Al produktion af højttalerne foregår i Skanderborg. Eneste undtagelse er kabinetterne til de billigere modeller, som bliver lavet på firmaets fabrik i Grobina i Letland.

Selvom produktionen af luksushøjttalerne ifølge Peng Peng stadig skal foregå i Skanderborg er det ikke ensbetydende med flere folk i produktionen.

- Det er meningen, at vores high-end-højtalere, og i det hele taget alt det, der bærer varemærket Dynaudio, skal fremstilles her i Skanderborg. Men vi skal have flere varer på hylderne – også lidt mere prisvenlige højtalere, som den kinesiske middelklasse vil have råd til at købe. Og hvis vi skal kunne producere dem til det kinesiske marked og til konkurrencedygtige priser, bliver det på vores nye fabrik i Kina, siger Peng Peng, som 1. november blev direktør for Dynaudio sammen med Max Jiang, til Børsen.

Dynaudio blev købt af den kinesiske gigant Goertek tilbage i oktober 2014. Siden er det blevet til flere investereinger i Danmark. Herunder det markante udviklingscenter i Skabnderborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094