23948sdkhjf

Micro Technic: Sådan vinder vi over Kina-produktion

Skarpe produktionsøjne hos den fynske underleverandør har gjort det til en bedre forretning for robot-iværksætter at holde produktionen i Danmark

Som Electronic Supply tidligere har fortalt, har Micro Technic i Aarup på Fyn være med til at udvikle robotiværksætteren Kubos lille læringsrobot.

Underleverandøren ser sig også i stand til at gøre det til en bedre forretning for Kubo at holde produktionen i Danmark, frem for at lægge det i Asien. Det skriver fyens.dk

Praktisk design- og produkionserfaring hos lokale samarbejdspartnere har ifølge Kubo-medstifter Daniel Friis Lindegaard været en afgørende faktor i valget af Micro Technic.

Udsagnet afspejles i den forklaring, Micro Technis folk selv giver:

- Tager det meget tid bliver det også for dyrt, så vi kigger på designet og produktet med vestlige produktionsøjne, så produktionen bliver så smart, at det giver bedre mening at få dem lavet her, siger elektroingeniør ved Micro Technic, Anders Qvistgaard Sørensen, til fyens.dk.

Mens printplader er udarbejdet hos Micro Technic, har en anden fynsk underleverandør, Easy2Day i Vissenbjerg, stået for plastikprototyper.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11