23948sdkhjf

Seritronic og Terma indgår langsigtet samarbejde

Støvring-virksomheden Seritronic I/S skal over de kommende tre år levere mekatronikløsninger til Terma. Kontrakten er netop blevet underskrevet.
Mekatronikløsninger til elektronikindustrien er et af Seritronics absolutte kompetenceområder, og netop erfaringen med området har været afgørende i forbindelse med millionordren til Terma.

- Ordren er kommet i hus efter skarp konkurrence med nogle af branchens førende aktører. Derfor glæder det mig ekstra meget, at valget faldt på os. Ikke mindst fordi det viser, at vores strategi og setup, herunder også opkøbet af afdelingen i Sønderborg, har været en beslutning, som giver værdi for kunderne, lyder det fra direktør Hans Henrik Pedersen.

- Jeg vil tillade mig at kalde det et egentligt gennembrud for vores afdeling i Sønderborg, der netop blev overtaget med henblik på at kunne udvikle og levere målrettede og kundespecifikke mekatronikløsninger. Mekatronik består af et system, som indeholder en mekanisk og en elektronisk konstruktion kombineret med informationsteknologi.

- Samtidig er vi stolte over at skulle levere løsningerne til Terma, som er en yderst professionel og højteknologisk virksomhed, der stiller høje krav til sine leverandører. Processen har været lærerig og præget af stor konstruktivitet, og vi glæder os rigtigt meget til det videre forløb.

Seritronics faglige kompetencer, virksomhedens store erfaring og værdisæt har været væsentlige parametre, ligesom et velfungerende kvalitetsstyringssystem også har spillet en rolle, siger Jens Drejer Husted, indkøbschef på Termas elektronikfabrik i Lystrup om samarbejdet med Seritronic.

Seritronic I/S har afdelinger i Støvring og Sønderborg, mens Terma har hovedafdeling i Lystrup, samt danske afdelinger i Grenaa og Herlev.

Kilde: Seritronic - http://www.seritronic.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094