23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Ava Danmark A/S
Albert Franz Jakob Haugg har forladt bestyrelsen, mens Albert Thomas Haugg er indtrådt.

Ava producerer blandt andet systemer til aircondition og motorafkøling.

BEC (Bankernes EDB central)
Lars Husum er tiltrådt som afdelingsleder i projektlederafdeling 1, mens Annitta Duus er blevet afdelingsleder med ansvar for leverandørstyring.

BEC arbejder med udvikling og drift af brancheløsninger til den finansielle sektor samt forretningsområder og brancher, som er relaterede til den finansielle sektor.

Develco Products A/S
Niels Buus er ansat som ny administrerende direktør. Han har tidligere vareteget tilsvarende stillinger i teknologivirksomhederne Eiva og Gatehouse og har desuden været divisionsdirektør i Terma.

Develco udvikler og fremstiller løsninger inden for fjernaflæsning af målere og styring af apparater i private hjem.

Eltel Networks A/S
Thomas Fredrik Berglund og Ola Jan Ewe Nilsson forlader bestyrelsen, hvor de afløses af David Mikael Persson og Nils Axel Hjärne. Sidstnævnte bliver ny formand.

Eltel Networks leverer totalleverancer på infrastruktur til mobiloperatører; herunder etablering, el- og teletilslutninger, tilkobling på mobilnetværk, vedligehold samt reparation.

Reno FF A/S
Grundlægger Jørn Iversen, som ejer 40 % af virksomheden, genindtræder som administrerende direktør. Her afløser han Jens-Ole Warrer Sørensen, som forlader jobbet af personlige årsager efter blot en måned.

Reno FF producerer og leverer løsninger inden for trykluftkompressorer og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078