23948sdkhjf

BHE ruster sig til fremtiden indenfor printkort

I en tid og en branche med en ellers udpræget mangel på optimisme, ruster BHE sig til fremtiden ved at investere i nye kompetencer og nyt udstyr.
BHE udvider kompetencerne i produktionen i Horsens ved at investere i udstyr til fremstilling af flerlags printkort, også kaldet multilags printkort eller multilags PCB (Printed Circuit Boards).

Derudover har virksomheden tilført organisationen knowhow indenfor PCB design, en kompetence som virksomheden ikke tidligere har kunnet tilbyde, ved at ansætte en af branchens meget erfarne folk.

- Vi tror på, at vi står væsentlig stærkere med de nye kompetencer. Og set i sammenhæng med, at vi også tilbyder mekanikprodukter og elektronikproduktion, kan vi nu tilbyde et totalkoncept fra PCB design over prototypefremstilling og til levering af færdige elektronikprodukter, udtaler administrerende direktør Bjarne Stenberg.

Virksomheden har produktion i Horsens samt kompetencecenter i Kina, hvorfra al produktion hos underleverandører koordineres – teknisk, kvalitets- og logistikmæssigt.

Vælger proaktiv tilgang
- PCB branchen er særdeles presset for tiden, blandt andet som følge af finanskrisen. Vi har derfor valgt den proaktive tilgang til det vigende marked. Kun ved til stadighed at holde os på forkant og tilbyde det, vore kunder efterspørger, kan vi imødegå den faldende efterspørgsel i markedet, siger Bjarne Stenberg.

Trenden i elektronikbranchen er, at virksomheder selv vil besidde kompetencer indenfor produktudvikling og salg/markedsføring og så ellers outsource resten. Og det er her, BHE mener de kommer ind i billedet.

- Vi kan rådgive vore kunder gennem hele processen, levere alle materialer og fremstille det, ja sågar sende det til kundens kunde. Det ser vi som unikt siger direktøren.

Produktion til Kina
BHE har tre forretningsområder; leverandør af printkort, elektronikproduktion og kundespecificerede mekaniske emner, primært indenfor plast og aluminium.

- Dybest set, ønsker vi ikke at flytte vores produktion til Kina, men når det drejer sig om større styktal, har det vist sig nødvendigt, for at kunne konkurrere på det globale marked. Vores tiltag med at styrke vores lokale produktion, skal da også ses som et middel til at bevare kompetencer og kapacitet på vores fabrik i Horsens, siger Bjarne Stenberg.

Virksomheden beskæftiger omkring 80 medarbejdere, heraf de syv i det 100 % ejede datterselskab i Guangzhou, Kina.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078