23948sdkhjf

Business as usual i elektronikfirmaer efter ejerskifte

Delfis danske gren holder kursen i kølvandet på den nylige opsplitning af elektronikkoncernen

Nyt ejerskab får ikke betydning for Delfi Electronics, Delfi Solutions og Protec Electronics. I hvert fald på den korte bane.

Det oplyser Christoffer Kirkegaard, CFO i Delfi Electronics, til Electronic Supply efter, at Delfi-koncernens danske selskaber er splittet fra de udenlandske:

Læs mere: Delfi får ny ejer i Danmark

- På den korte bane vil det business as usual og det vil være de samme indsatsområder og tætte samarbejde med vores gode kunder. Der vil fortsat være fokus på automatiseringer for at sikre vores konkurrencedygtighed og fortsætte det hidtige investeringsniveau, skriver han i en mail til Electronic Supply.

- På den mellemlange bane vil der blive igangsat en vækststrategi for at fortsætte udviklingen af de danske virksomheder, tilføjer Christoffer Kirkegaard, som nu indgår i direktionen samme med fabrikschef Thomas Nis Lorenzen.

Er stadig vennter
De tre elektronikvirksomheder i Sønderborg har fået ny ejer i form af Hans Damm Research og Hans Johansen Damm. Delfis anden gren, Delfi Tech Manufacturing i Hong Kong og Delfi Tech Deutschland, har Finn Hartmann Christiansen som eneaktionær. 

Opdelingen betyder dog ikke, at de tidligere venner går i krig med hinanden. Slet ikke. 

- Parterne er ikke skiltes som uvenner, hvorfor det gode samarbejde opretholdes i de tilfælde hvor det giver mening for den enkelte kunde, skriver Christoffer Kirkegaard.

Selvom den anden del af Delfi-koncernen har et selskab i Tyskland, er eget engagement på tapetet for de danske Delfi-selskaber.

- I lighed med samarbejdet på Hong Kong-siden så vil vi samarbejde med Delfi Tech Deutschland på de områder, hvor det giver mening for kunden, men da Tyskland er et stort marked er det også hensigten at vi selv vil dyrke dette startende med Nordtyskland, skriver Christoffer Kirkegaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063