23948sdkhjf

Core-Emt bryder med direktør og partner

De to leverandører af maskiner og udstyr til elektronikindustrien samler kræfterne

En enig bestyrelse har valgt at afskedige salgsdirektør Søren Tranberg fra Core-Emt med øjeblikkelig virkning. Det oplyser leverandøren af maskiner til elektronikindustrien i en pressemeddelelse.

Core-Emt og SMT Solutions fusionerede i januar 2017 sine forretninger under én fane for at udbygge sin salgsposition i hele Norden. Ved den lejlighed indtrådte Søren Tranberg, daværende direktør i SMT Solutions, i Core-Emt som medejer og direktør. Det forhold er nu slut.

- Vi må desværre erkende, at vi ikke har rykket os tilstrækkeligt i forhold til de strategiske mål, der blev nedsat ved fusioneringen. Det vil vi hellere tage konsekvensen af før end senere, og derfor har en enstemmig bestyrelse følt det nødvendigt med denne afskedigelse, siger Steen Haugbølle, ejer og administrerende direktør i Core-Emt.

Han peger blandt andet på Søren Tranbergs manglende resultater på salgsfronten som en én af hovedårsagerne til fyringen.

Er ved at sætte et nyt hold
En ny strategifase er nu indledt, hvor det blandt andet skal bestemmes, hvordan salgsteamet skal sættes sammen i fremtiden efter Søren Tranbergs afskedigelse.

- På nuværende tidspunkt har vi et stærkt team, men det kan slet ikke udelukkes, at vi i nær fremtid kommer til rekruttere, siger Steen Haugbølle.

Core-Emts direktion vil fremover alene bestå af Steen Haugbølle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109