23948sdkhjf

Weibel vil være hovedleverandør

Dansk bidrag til NATOs missilforsvar rummer stort potentiale for radarproducenten i Allerød

Weibel Scientific i Allerød kan ende som en stor vinder, når Danmark omsætter sine løfter om at bidrage til NATOs missilskjold til handlinger og ikke mindst ordrer til industrien. Det skriver Børsen. 

Radarproducenten har allerede leveret flere tilsvarende radarsystemer rundet om i verden, så firmaet står med en gennemtestet teknologi og dermed mulighed for at blive mere end en underleverandør.

- Det er fantastisk spændende for vores virksomhed. Sådan en ordre, hvor vi er hovedleverandør, vil være en gamechanger, siger Weibels administrerende direktør Peder R. Pedersen til Børsen. 

Længe undervejs
Netop udvikling af radarer til missilforsvar var omdrejningspunktet for en aftale, som Weibel indgik med giganten Lockheed Martin tilbage i 2015. 

- Det banebrydende partnerskab er en milepæl i Weibel Scientifics historie, som kan skabe forretning for mere end to milliarder kroner, og som har potentiale til at fordoble vores omsætning over de næste fem år, sagde Peder R. Pedersen dengang om potentialet.

Nu venter en ny opgave for Weibel, at overbevise beslutnignstagerne om, at firmaets teknologi og pris er det bedste valg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109