23948sdkhjf

Kanon succes for Aarhus-firma

Det seneste års tid har Protect oplevet et kæmpestort opsving i eksporten

Protect har oplevet et eksportopsving til især nye markeder som Sydamerika og Australien det seneste år. Men også på de europæiske markeder kan den aarhusianske sikringsvirksomhed, som udvikler, producerer og eksporterer tågekanonerkan, noterer sig et salg væsentligt over det budgetterede. 

Blandt andet fordi Protect har sat ekstra fokus på de nye og endnu uopdyrkede eksportmarkeder for sine tågekanoner.

I Danmark er Protect markedsleder, og 90 pct. af produktionen eksporteres til mere end 50 lande. På nogle af markederne har firmaet været tilstede i en årrække, mens andre markeder endnu ikke er blevet introduceret for sikkerhedståge.

Protects sikkerhedståge over hele verden

Siden Protect blev etableret i 2001, har firmaet produceret og installeret over 80.000 anlæg med sikkerhedståge over hele verden. De er installeret både i hos stat og kommuner samt i private hjem. 

Den lokale kontakt til kunderne varetages af et landsdækkende net af certificerede alarminstallatører og forhandlere.

Eksempler på eksporteventyret tæller installationer og underskrevne kontrakter: En hollandsk bank med installationer i knap 250 afdelinger og flere end dobbelt så mange på vej, I New Zealandsk har en af kæde af nærbutikker 400 installationer, tre brasilianske banker indtil nu har udstyret 7.500 bankfilialer med tågekanoner, mens to store europæiske detailhandelskæder med flere end 200 butikker hver. 

- Jeg tror, at vi har succes på eksportmarkederne, fordi vi altid vælger at have lokale distributører og danske nøglemedarbejdere, der kender områderne, sprogene og kulturerne, siger administrerende direktør Poul Dalsgaard. 

Kanon succes i Sverige
Sverige er et af de modne markeder, og her oplever Protect en del af sit eksporteventyr. 

Reitan Convenience Sweden er nemlig i færd med at installere Protect tågekanoner i hovedparten af deres omkring 100 7-Eleven- og 300 Pressbyrån-butikker, der er fordelt over hele Sverige. 

- Installationen af tågekanonerne sker løbende i vores butikker. Siden 2013 har vi installeret i alle vores nyåbnede butikker samt i de butikker, der er blevet udsat for indbrud. Så vi har Protect tågekanoner i knap 140 af butikkerne. En del af installationerne har desuden sirenen Protect Security Sounder, der stresser tyven yderligere, sikkerhedschef Lars Eklund.

Han har ansvaret for sikkerheden i de omkring 300 Pressbyrån-butikker med natlukning, i de omkring 75 7-Eleven- butikker med natlukning og i de 25, der er døgnåbne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078