23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Vibys tågekanoner

Bestyrelsen i Protect A/S har udnævnt Heine Michael Andreasen som ny CEO pr. 1. februar 2020.

Protect ligger i Viby J og fremstiller tågekanoner, som i sikkerhedsøjemed kan bruge til at indhylle gerningssteder i tåge og eksempelvis stoppe tyveknægte.

Heine Michael Andreassen overtager direktørposten sefter Jakob Wulff Moeskjær, der har siddet som konstitueret direktør siden oktober 2019. Det viser oplysninger fra CVR-registeret. 

"Vi har været grundige"
40-årige
Heine Michael Andreasen har de seneste 3,5 år været ansat hos Berner i forskellige kommercielle roller, senest som virksomhedens Sales Director.

Han haft en lang karriere hos Hilti i både Liechtenstein, Mellemøsten og Danmark. Udover interne uddannelser i Hilti har Protects nye CEO en bachelor i virksomhedsøkonomi fra Aalborg Universitet og en kandidat fra CBS i København i International/Industrial Marketing and Purchasing.

Vi har været grundige og taget os den tid, det skulle tage at finde den rette person til at løfte Protects salg og indtjening til et nyt niveau fremadrettet. Jeg glæder mig til at byde Heine velkommen og starte samarbejdet med vores dygtige og engagerede medarbejdere, siger bestyrelsesformand og konstitueret CEO, Jakob W. Moeskjær.

Som CEO indtræder Heine Michael Andreasen samtidig i Protects lederguppe med hovedansvar for den kommercielle del.

Artiklen er en del af temaet Navne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094