23948sdkhjf

Sonova krydsforhørt af skeptisk marked

Tilliden til den schweiziske høreapparatproducent er stadig helt i bund, hvis man skal tro reaktionerne fra gårsdagens messe i Chicago.
I slutningen af marts måtte administrerende direktør Valentin Chapero, økonomidirektør Oliver Walker og bestyrelsesformand Andy Rihs alle trække sig fra deres poster i Sonova på grund af mistanker om svigagtig handel med egne aktier, men selv om den schweiziske høreapparatproducent nu har fået ny ledelse, er der fortsat bred skepsis på markedet.

Det blev tydeligt på selskabets præsentation på torsdagens Audiology Now!-messe i Chicago, skriver Ritzau.

Her bombarderede de fremmødte tilhørere den nye ledelse med kritiske og nærgående spørgsmål omkring strategien for fremtiden og generelle brancherygter.

Afviser problemer med Ambra
I skudlinjen stod den midlertidige adm. direktør Alexander Zschokke og den midlertidig økonomidirektør Paul Thompson.

- Jeg har ikke set noget, der indikerer, at der er noget galt med regnskabstallene. Problemet var udelukkende relateret til timingen af den eksterne kommunikation, forsikrede sidstnævnte, mens Zschokke måtte forholde sig til historier om, at selskabets nye high end-produkt Ambra på den nye teknologiplatform Spice fortsat er forfulgt af problemer.

- Men hvis der fortsat havde været problemer, ville kunderne være skiftet til konkurrenterne, lød forsvarsargumentet fra Alexander Zschokke.

Sonova undersøges fortsat af børsmyndighederne i Schweiz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062