23948sdkhjf

Tocifret millionombygning i B&Os Fabrik 1

Sound Hub Denmark, den nye klynge for lydvirksomheder i Struer, har taget fat på den fysiske indretning af lokalerne, der skal rumme lydvirksomheder i en hver afskygning. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Første skridt – eller slag – er et hul i muren til Bang & Olufsens oprindelige hovedbygning, den tidligere Fabrik 1, på Peter Bangs Vej. Her skal Sound Hub Denmarks hovedindgang fremover være.

Samtidig er ryddet 2.500 kvadratmeter i stueetagen.

Både kontorer og værksteder
Forude venter en ombygning til et tocifret millionbeløb, som skal omdanne de gamle fabrikslokaler til en ramme med kontorer, mødelokaler og værksteder med plads til at bygge prototyper og udvikle nye lyd- og akustikteknikker

Det hele skulle være på plads tidligt i 2019.

Første lejere er allerede på plads i Bang & Olufsens gamle fabrik. Firmaet Ektos fra Viborg har overtaget B&Os gamle testlaboratorium i Struer. EMC-tests og særligt avancerede HALT-tests vil være i fokus som centrale serviceydelser.

Bang & Olufsen-babrikken skal være hjemsted for Sound Hub Denmark og fungere som rugekasse for lydteknologi og akustik, der skal trække virksomheder og iværksættere til Struer. Initiativet er blandt andet støttet af B&O, Færchfonden og Aalborg Universitet.  

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094