23948sdkhjf

Drenge fra Hjørring gør op med dumme alarmer

Fire iværksættere fra Hjørring er gået i krig mod dumme alarmer. Med deres nylancerede betalingsløsning vil de bringe det bedste fra nethandlen ind i de fysiske tøjbutikker og give ekspedienterne mere tid til service.

Bag startuppen Zliide står fire unge mænd fra Hjørring, og i denne uge er Tech Savy dykket ned i historien om virksomheden, der udsprang af en oplevelse i en butik i London.

- Der var vildt mange mennesker, og det er jo fantastisk at se, hvordan de synes, det var fedt at komme ind i butikken. Men ekspedienterne var optaget med at løbe frem og tilbage til kunder med sko i forskellige størrelser, og ved kassen stod der 4-5 medarbejdere, som bare tog imod penge, fortæller Morten Møgelmose, medstifter og CEO i Zliide, til Tech Savy.

Derfor opstod idéen om en løsning, så kunderne selv kunne betale og dermed slippe for køen, ligesom ekspedienterne ville kunne koncentrere sig om den gode service. Grundstenene til Zliide blev lagt i 2017, og efter flere års udvikling er de smarte alarmer netop lanceret i tre fysiske butikker.

Ved at tilføje et lag af hardware til de klassiske alarmer, vi kender fra tøjbutikkerne, har Zliide sat alarmerne i stand til at kommunikere med smartphones, når de scannes. Dermed får man på telefonen en præsentation af det tøj, alarmen sidder på, ligesom man kan betale for varen direkte – gør man det åbnes alarmen af sig selv, og man kan tage tøjet med hjem.

Morten Møgelmose forklarer til Tech Savy at alarmerne gør det nemmere for kunderne, men også for butikkerne er der gevinst at hente. Dels kan der spares mandetimer til ekspedition, men Zliide har også et bud på, hvordan der kan skabes endnu mere værdi.

- Det er egentlig alt, hvad vi kan online, som vi flytter ned i den fysiske butik. Hovedmålet er at kunne trække samme data i den fysiske butik, som i en onlinebutik. Det er det, der er super spændende. Det er det Amazon kan – og hele tiden får deres konvertering til at stige, fordi de kan give kunderne det, de vil have, siger Morten Møgelmose.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078