23948sdkhjf

Wirtek slår hul på nyt segment med stor rammeaftale

Det nordjyske udviklings- og konsulenthus Wirtek har i et konsortiesamarbejde med Systemate Aarhus indgået en rammeaftale med Energinet Forretningsservice. Det oplyser Wirtek i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen dækker blandt andet levering af konsulentydelser til udvikling og vedligeholdelse af Energinet’s eksisterende driftsplanlægningssystem samt udvikling af et nyt cloudbaseret driftsplanlægningssystem. Aftalen løber i to år med mulighed for forlængelse op til fire år i alt.

Wirtek forventer, at rammeaftalen vil medføre levering af konsulentydelser for et tocifret millionbeløb og give et betydeligt løft til såvel omsætning som resultat de kommende år.

Leverancerne i forbindelse med rammeaftalen forventes at starte i august 2019 med efterfølgende løbende udvidelse af leverancerne.

Rammeaftalen med Energinet Forretningsservice er Wirteks første kontrakt inden for det offentlige, og i pressemeddelelsen understreger ledelsen, at det er et yderst interessant segment i forhold til selskabets fremtidige vækstplaner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095