23948sdkhjf

EET udnævner ny direktør i Danmark

IT-distributøren har nu sat navn på den nye direktør for gruppens danske afdeling.
EET Group har udnævnt Tinna Pichard til administrerende direktør i EET Danmark pr. 15. august 2011.

Tinna Pichard kan fremvise 20 års erfaring i branchen fra blandt andre Ingram Micro og Tech Data – samt EET Danmark igennem de seneste 5 år.

Her har hun bestredet stillingen som salgsdirektør, men det gør ikke skiftet til en ny rolle som administrerende direktør sværere.

- Nej, egentlig ikke. Claus og jeg har igennem flere år kørt et tæt parløb i de daglige beslutninger og ofte begge været inde over de vigtige beslutninger. Så jeg forventer ikke en meget stor omvæltning. På den anden side, må jeg da erkende at det bliver spændende, og mange inklusiv mig selv har da drømmen om en dag at blive administrerende direktør, og nu har jeg så fået muligheden for at realisere denne drøm, siger Tinna Pichard.

Godt at rekruttere fra egne rækker
Tinna Pichard overtager posten efter Claus Ring der har været hos EET Danmark siden år 2000. Claus Ring er i koncernen blevet forfremmet til COO.

- Det er en stor dag for mig. Det er altid en glæde når man kan rekruttere de bedste kandidater fra egne rækker og i dette tilfælde har vi to yderst kompetente medarbejdere som avancere inden for koncernen. Baggrunden for, at Claus Ring er udnævnt til COO skal ses i sammenhæng med vore kraftige ekspansionsplaner i Europa. Vi har indtil nu gennemført 14 acquisitioner og vi forventer, at vi i de kommende år skal gennemfører 2-4 acquisitioner per år, og det kræver tilstrækkelig ledelses kapacitet, især i implementeringsfasen. Denne erfaring har Claus Ring opbygget især i de senere år med acquisitonerne af Novendo, Digifokus, SafeVision, Ernitec og senest opkøbet af Inter-Data , siger koncerndirektør i EET Group John Thomas.

EET Danmark har været på det danske marked i knap 25 år og indgår i EET Group som idag har kontorer i 16 lande og havde i 2010 en omsætning på kr. 1 milliard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171