23948sdkhjf

HI 2011: Godt begyndt er halvt fuldendt

Udstillerne på Danmarks største industrimesse melder om en særdeles god start med masser af gode kontakter. Electronic Supply tog temperaturen på messen onsdag.
Hvor mange leads har I fået i år? Spørgsmålet er altid relevant på en messe, for når alt kommer til alt, er det nye og eksisterende kontakter, virksomhederne kommer på HI for at pleje. Og dømt på den baggrund ser det ganske fornuftigt ud for de fleste virksomheder på årets messe.

- Det har været en god start, vi har fået rigtig mange gode leads allerede, som vi er overbeviste om, at vi kan få nogle samarbejder op at stå på baggrund af, fortæller Rikke Bagger-Nielsen, hos den nordsjællandske leverandør af kabelbeskyttelse og teknisk plast, Bagger-Nielsen, der udstiller på Automations-messen i hal G.

Læs mere på: Fin aktivitet hos Bagger-Nielsen

Robotter trækker gæster til
I samme hal finder man AVN Automation, og her kan salgskonsulent Henrik Høj Rasmussen bekræfte, at der har været godt gang i dialogen med kunderne.

- Vi var godt tilfreds efter tirsdagen og med hensyn til henvendelser, så var der mange gode, og de var spredt ud på mange af vores produktgrupper, siger han.

Han mener, at netop automation er et af de helt store trækplastre på messen, og at langt de fleste besøgende derfor lægger vejen forbi de tre Automations-haller.

Læs mere på: AVN midt på robot-motorvejen

Positiv stemning fortsætter til fredag
I hal C, der huser Logistics-messen, har Bo Christensen og hjulproducenten Tente også fået en god start på messen.

Den store hal rummer også en mængde større maskiner og ikke mindst en række store logistik-systemer, der er med til at trække gæster ind i hallen.

- På HI-messen har vi fået en rigtig god placering, meget tæt på indgang øst, så vi regner bestemt med, at den positive stemning og besøgene fortsætter helt indtil fredag, når messen lukker, fortæller han.

Læs mere på: Det ruller hurtigere hos hjulproducenten Tente

Opsøgende arbejde er vigtigt
På Subsuppliers-messen i hal J er BIC Electric en del af en fællesstand arrangeret af den polske ambassade, som forsøger at trække nye investeringer til landet. Subsuppliers-messen er traditionelt et af de travle steder på HI, og det summede da også af liv, da Electronic Supply lagde vejen forbi.

Hos BIC Electric havde deltagelsen også allerede givet gevinst, idet der var blevet skabt kontakt til en af messens andre deltagere – og netop det opsøgende arbejde er et af selskabets primære formål med at være i Herning.

- Vi skal rundt og tale med de andre udstillere. En del af det at være på messe for os er også at være opsøgende i forhold til andre udstillere. Og så er det selvfølgelig en oplagt mulighed til at mødes med de kunder, vi allerede har og høre lidt om, hvad der kommer til at ske hos dem i den nærmeste fremtid, forklarer Pernille Müller Andersen.

Læs mere på: Et lille stykke Polen i Herning
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08