23948sdkhjf

Stemmestyret skærerobot styrkes af to talenter

Kobots – Voice Responsive Robotics - en af de nye spillere på den danske robot-stjernehimmel - styrkes nu med to erfarne talenter, nemlig CCO Jacob Sohrabi Niclassen og Area Sales Manager, Dann Pøt Sørig.

Det er interessen for robotten Amigo, der skærer byggematerialer fra gipsplader til fliser ud via stemmekommando, der er årsagen.

Jacob Sohrabi Niclassen er fra 1. oktober ansat som Chief Commercial Officer hos Kobots – Voice Responsive Robotics. Jacob Sohrabi Niclassen skal opbygge et globalt netværk af distributører og servicepartnere samt tegne den fremtidige kommercielle platform.

Dann Pøt Sørig tiltræder 1. november som Area Sales Manager i Danmark. Han skal åbne øjnene hos aktører på det danske marked for udlejnings- og tømrervirksomheder for de mange gevinster, der ligger i at automatisere udskæring.

- Interessen for Amigo er tårnhøj. Vi har allerede solgt de første robotter, som ud over at gøre byggeri tre-fire gange hurtigere og mindske støv, støj og dårlige arbejdsstillinger, registrerer restmaterialer, så de kan genbruges. Det er godt for både økonomi og miljø. Derfor er jeg meget glad for at få to garvede talenter med om bord, siger Peter Hartvigsen, CEO i Kobots – Voice Responsive Robotics i en pressemeddelelse.

Kobots – Voice Responsive Robotics er tæt på at sætte gang i produktionen.

Skærerobotten Amigo fraKobots – Voice Responsive Robotics stemmestyres via en særlig software, der sender indtalte mål videre til tilskæringsrobotten – nemt, hurtigt og sikkert. Amigo består af en mobil ramme og en værktøjs-adapter til forskellige typer vinkelslibere, overfræsere, dyksave og lignende samt et avanceret stykke software med talegenkendelse og -gengivelse.

Hver tømrer bærer et headset, så han har hænderne fri til at måle op. Amigo spørger løbende efter de oplysninger, den skal bruge og skærer til sidst pladen klar til montering på få sekunder. Imens kan tømreren gøre klar til montering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078