23948sdkhjf

Chemometec får ny direktør til næste år

Nu er der sat dato på, hvornår Chemometechs nye direktør, Steen Søndergaard, tiltræder.

Virksomheden oplyser i en selskabsmeddelelse, at Steen Søndergaard har første arbejdsdag i Allerød-virksomheden 2. januar.

Steen Søndergaard tiltræder efter, at virksomheden 2. december oplyste, at bestyrelsen havde fyret daværende direktør Michael Eising. Årsagen var angiveligt, at virksomheden ikke kunne forene sig med Eisings adresse i Monaco.

Datoen på plads
I forbindelse med fyringen af Michael Eising, blev Steen Søndergaard straks udpeget til at overtage posten som direktør med virkning ’snarest muligt’. Den tidhorisont er nu blevet specificeret til at være 2. januar 2020.

- Vi er glade for, at Steen Søndergaard kan tiltræde allerede lige efter nytår og ser frem til at byde ham velkommen i ChemoMetec. Steen Søndergaard har via sin tidligere ansættelse et godt forudgående kendskab til ChemoMetec, herunder til vores kunder, produkter og markeder, siger bestyrelsesformand i Chemometec Preben Kønig og fortsætter:

(…) Jeg er sikker på, at vi med Steen Søndergaard i spidsen for ChemoMetec kan videreføre de seneste års meget positive udvikling, og at han med sin brede erfaring kan være med til at fortsætte gennemførelsen af vores strategi, siger han.

Om ChemoMetec A/S

  • ChemoMetec udvikler, producerer og markedsfører analyseinstrumenter til celletælling og en lang række andre målinger.
    ChemoMetec har nogle af verdens førende medicinalvirksomheder blandt sine kunder, herunder Novartis, Novo Nordisk, H. Lundbeck, Merck, AstraZeneca og Johnson & Johnson

Artiklen er en del af temaet Navne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11