23948sdkhjf

Cre8tek holder Kina-produktionen lukket en uge mere

Sådan har vi gjort:

Denne artikel er kommet til verden på initiativ fra redaktionen bag Electronic Supply.

Vi dækker udviklingen af Coronavirusset, og har også talt med Seritronic om, hvordan branchen er berørt af situationen. Den aktuelle artikel vil belyse, hvordan en dansk-kinesisk virksomhed holder øje med og håndterer situaitonen.

Den danske-kinesiske EMS’er Cre8tek holder nøje øje med situationen omkring Corona-virusset.

Virksomheden har dansk hovedsæde i Hjørring og produktion i Shenzhen i Kina, der ligger omkring 1.100 kilometer fra Wuhan, hvor virusset menes at stamme fra.

Poul Dørup Olesen er dansk direktør i selskabet og han fortæller, at Cre8ek ikke er direkte ramt af virusset.

- Men som virksomhed med udviklingsafdeling og produktionsafdeling i Kina er det klart, at vi følger udviklingen nøje, siger han.

Poul Dørup Olesen fortæller, at de ansatte i den kinesiske produktion lige nu holder ferie i anledning af det kinesiske nytår, og at den planlagte ferie er forlænget med en uge efter krav fra de kinesiske myndigheder.

- Vi følger myndighedernes anvisninger og anbefalinger. Som en konsekvens heraf forlænger vi vores ferielukning i Kina til 10. februar. Vi har i sidste uge meldt dette ud til vores kunder sammen med en vurdering af, hvorledes den forlængede ferie forventes at påvirke vores kommende leverancer.

Han tilføjer, at Cre8Tek har været i kontakt med hver enkelt medarbejder i Kina.

- Ingen af vores medarbejdere er direkte påvirket af sygdomsudbruddet, da ingen af dem er eller har været i Hubei provinsen for nylig, siger han.

Om virksomheden

Cre8tek blev stiftet i 2011 af de to ingeniører Yilin Pei og Poul Dørup Olesen, der fortsat leder Cre8tek fra henholdsvis Shenzhen og Hjørring. Der er pt. omkring 150 medarbejdere i Cre8tek’s afdeling i Shenzhen.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095