23948sdkhjf

PR electronics udvider og skaber nye arbejdspladser

Elektronikvirksomheden fra Rønde nord for Aarhus ignorerer tidens trends med outsourcing ved at ekspandere herhjemme.
Elektronikvirksomheden PR electronics indvier nu firmaets nye 3.300 kvadratmeter store tilbygning til hovedkvarteret i Rønde.

Det markeres fredag kl. 13, hvor blandt andre Kirstine Bille (SF), borgmester i Syddjurs Kommune, vil være til stede.

Med tilbygningen gør PR electronics plads til 50 nye medarbejdere og ser altså dermed stort på tidens trend med outsourcing af arbejdspladser til Fjernøsten eller Østeuropa.

Alt under ét tag
Den nye tilbygning bliver den femte udvidelse af hovedkvarteret siden virksomhed flyttede til Rønde i 1982. Bygningen rummer alt fra produktion, konfiguration, testafdeling, lagre, nye mødefaciliteter, auditorium samt oplæringsfaciliteter.

Netop effektiviteten ved at have alt samlet under ét tag er blandt forklaringerne på firmaets succes.

- Vi stræber altid efter at skabe kvalitetsprodukter og effektivitet i alle led, fra udvikling til produktion, salg, marketing og service. Derfor er det en stor fordel, at have det hele samlet i hovedkvarteret. Det gør os omstillingsparate og giver gode muligheder for at dele viden på tværs af afdelingerne, så vi altid opretholder og forbedrer vores fremgangsmetoder, siger Lars Poulsen, marketing manager for PR electronics.

Fokuserer på BRIK-lande
Det er dog ikke kun herhjemme, PR electronics kan fremvise positive historier.

Firmaet har for nyligt åbnet et nyt datterselskab i Kina, hvilket bliver det ottende datterselskab i rækken. Foruden Kina har PR electronics datterselskaber i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og USA, og forhandlere i mere end 45 lande.

PR electronics er desuden godt med i de såkaldte BRIK-lande, da man i øjeblikket opererer i både Brasilien, Indien og Kina.

- Selvom den globale økonomi er uforudsigelig, føler vi os gearet til at udnytte de vækstmuligheder, der er på både nuværende og kommende markeder. Specielt nu, hvor vi har udvidet og forbedret vores hovedkvarter og løbende ansætter nye medarbejdere, siger Lars Poulsen.

PR electronics – der blev stiftet i 1974 af Peter Rasmussen – omsatte sidste år for 221,8 mio. kr. med et resultat før skat på 33,2 mio. kr. til følge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078