23948sdkhjf

BB Electronics åbner op for leverandører

Åbenhed er nøgleordet for BB Electronics, når forholdet til leverandørerne i fremtiden skal gøres endnu bedre.
Der stod ærlig snak på menuen, da BB Electronics tirsdag holdt et seminar for en udvalgt gruppe af virksomhedens leverandører.

Formålet var at udstikke fremtidens fælles kurs med åbenhed som det gennemgående nøgleord.

- Åbenhed er vigtig for hele vores supply chain. Vi vil gerne give jer en større del af vores business, men så må I også give noget retur, lød det fra Benny Jensen, direktør for BB Electronics’ globale supply chain, til de godt 20 indbudte leverandører.

Svært at være åben offentligt
Til stede var repræsentanter fra blandt andre Arrow Nordic, AVNET Group, EBV Elektronik og Future Electronics.

Og vurderet på spørgelyst og den summende pausesnak var interessen for et forstærket samarbejde gensidig, selv om der dog kunne spores en vis skepsis fra enkelte leverandører i forhold til at være åbne over for hinanden. I det mindste i en større forsamling.

Men åbenhed er simpelthen en nødvendig grundpille for et solidt fremtidigt samarbejde, pointerede Benny Jensen, der ikke lagde skjul på, at BB Electronics i fremtiden gerne ser en gruppe af færre men tættere leverandører.

De største af de små
Seminaret blev afholdt på engelsk, da blandt andre BB Electronics’ kinesiske indkøbsleder fra afdelingen i Suzhou deltog, og netop det internationale udsyn var også på dagsordenen for fremtidens leverandørsamarbejde.

- Vi satser på high mix, low to medium-volume. Man kan vel sige, vi er den største af de små virksomheder. Og vi har en niche ved at være et stort firma, der fremstiller små serier hurtigt og i høj kvalitet. Derfor er fleksibilitet og vores supply chain formentlig lige så vigtigt som den sidste øre på prisen. Især fordi tiderne lige nu er så omskiftelige, forklarede Benny Jensen om årsagerne til seminaret.

Op mod 25 nye kunder om året
BB Electronics har i dag 120-130 kunder, men øger antallet med 20-25 nye kunder hvert år inden for en bred vifte af produkter og brancher.

Derfor får salgsafdelingerne i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland snart selskab af en norsk salgsleder, ligesom firmaet også har stor fokus på det britiske marked.

BB Electronics beskæftiger omkring 750 ansatte fordelt med cirka 300 i Danmark og 450 i Kina.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094