23948sdkhjf

Seritronic har haft gang i butikken på en kedelig baggrund

I januar bød producenten af folietasteturer Seritronic nye og gamle kunder indenfor, hvis disse havde problemer med at få produceret i Kina på grund af corona-virusset. Det har givet travlhed i produktionen i Støvring.

- Vi har haft rigtig travlt og har kørt med overarbejde. Men det er jo på en lidt kedelig baggrund, siger virksomhedens direktør Hans Henrik Pedersen og fortsætter:

- I første omgang tog vi produktionen hjem fra Kina, så vores kunder ikke skulle opleve et produktionsstop. Men vi har også lavet nye produkter fra nye kunder, som vi ikke har haft samarbejder med før.

Og til sidste gruppe har direktøren et stille håb.

- Det ville da være dejligt, hvis de kunder er så glade og tilfredse, at de har lyst til at blive i folden, siger direktør Hans Henrik Pedersen.

Snart styr på Kina
Opfordringen om at tage produktion ind kom fra Seritronic i slutningen af januar.

- Vil tilbyder, at kunder kan få lagt produktionen hos os, hvis de er nervøse for at sende ting frem og tilbage til Kina. Det kan blive en dyr affære at gå at vente på varer, så vi gør det her uden opstartsomkostninger, så ingen bliver total pelset, mens det står på, lød det fra Hans Henrik Pedersen den gang.

Seritronics levering af varer har ikke selv været direkte ramt af Corona-udbruddet, da de har kunne få leverancer andre steder fra.

- Vi har heldigvis også partnere uden for Kina, så vi har holdt os kørende. Men det klart, at vi stadig holder øje med situationen. Vi hører heldigvis fra Kina, at der så småt er ved at komme styr på det igen, siger Hans Henrik Pedersen.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079