23948sdkhjf

GoCharge: En svær balance at sælge til plejehjem

Ladestationsproducenten GoCharge har solgt og installeret deres første UV Rensestation til et plejehjem.

Læs også: Nilfisk indgår samarbejde med biotek-gigant

Og det har ikke været helt nemt at komme i gang med, fortæller Jimmy Link, der er bestyrelsesformand i GoCharge.

- Vi har ikke selv taget kontakt til plejehjem. Man burde egentlig ringe dem op, især efter at der har været sager med plejehjem, hvor der pludselig var mange smittede. Men det kan virke forkert og som om, vi ville slå plat på en svær situation, så det har vi ikke gjort, siger Jimmy Link.

I løbet af corona-tiden har det primært være folkeskoler, der har været aftagere af GoCharges produkter – det betød blandt andet, at Vejle-virksomheden måtte sende hele sit showroom til en skole i Herning for at kunne møde efterspørgslen.

Solgt til friplejehjem
Nu er det så lykkedes at få landet en aftale med et plejehjem, og Rensestationen er på plads på Filskov Plejehjem i Grindsted, og håbet er, at det kan åbne dørene til flere plejehjem.

Læs også: Nu igen: Deif har sendt de fleste ansatte hjem

- Køberen er et friplejehjem, og de har nogle andre friheder til at træffe beslutninger end kommunale plejehjem. Og den beslutning har de så truffet, siger Jimmy Link, der håber, at andre plejehjem vil følge trop.

Han understreger, at GoCharges Rensestationer er et bidrag til mange gode tiltag omkring forbedret hygiejne og sikkerhed, men at det jo ikke løser alle problemer.

- Man skal forstå, at vores produkt er en del af en større kæde, der handler om hygiejne. Den kan under ingen omstændigheder erstatte almindelig hygiejnje håndvask og sprit, men den kan uden sammenligning hjælpe med at rengøre ting med mange kanter , knapper og hjørner, hvor vira og bakterier rigtig kan gemme sig, eller ting der skifter hænder og bliver brugt af mange, og som man ønsker at være helt sikker smittekæden bliver brudt på, og hvor menneskelige svigt ikke må risikere at være en del af ligningen,  eller ting som bare ikke kan holde til rengøring med vand eller kemikalier – som er tilfældet med de fleste elektroniske devices, siger Jimmy Link.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079