23948sdkhjf

Danotek-direktør forklarer fremgang

Egen udviklingsafdeling og fleksibilitet er blandt årsagerne til, at Danotek har vendt de sidste to års underskud til et plus på bundlinjen i 2011.
Danotek kommer ud af 2011 med et plus på bundlinjen samt en rekordhøj omsætning.

Det slog Ole Stabell fast over for Electronic Supply tidligere på ugen, men hvordan ser direktøren ellers på branchen lige nu?

- Jeg synes egentlig, at markedet ser godt ud. Men der er hele tiden den her elendige usikkerhed. Hver gang man tager et nyt skridt frem, er det lidt på gyngende grund og med tanken i baghovedet: ”Hvad er mon den næste katastrofe?”. Men vi har en stor ordremasse og nogle super gode kunder, så vi håber selvfølgelig på det bedste, siger Ole Stabell.

Investeringer et krav fra kunderne
Siden 2010 har Danotek investeret i nye maskiner og optimering af virksomheden, hvad der altså bærer frugt nu.

- Vi investerer meget for at få noget mere hastighed og kvalitet ind. Det er simpelthen et krav fra kunderne. Og så takker jeg jo for, at vi har et koncept, hvor vi kan designe, optimere og så videre. Det har virkelig reddet os, at vi har en udviklingsafdeling, konstaterer Ole Stabell, som også fremhæver en anden faktor som udslagsgivende for succesen.

Læs også: Danotek fejrer rekordomsætning med nye lokaler

- Jeg tror, vores fleksibilitet er en del af grundlaget for succesen. Mange af vores større konkurrenter siger til kunder, der beder om et møde, at der går 10 dage. Spørger en kunde os, siger vi gerne: ”Skal jeg sætte kaffe over?”. Vi kan måske ikke altid levere fra dag til dag, men så kan kunden da i det mindste se, at der er sat gang i processen.

Pris, pris og pris
I sidste ende kommer heller ikke elektronikbranchen dog uden om, at fokus i næsten uhørt grad er på bundlinjen. Konkurrencen er stadig benhård både nationalt og internationalt.

Eller som Ole Stabell siger det:

- Bag ved det hele de sidste tre år ligger dog et benhårdt fokus på pris, pris og pris! Det hele skal være i top, men samtidig super billigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078