23948sdkhjf

Delfi Electronics ud med rekordresultat

Jubilæumsåret fejres med det hidtil bedste regnskab i Sønderborg-virksomheden, der dog advarer mod det danske omkostningsniveau som en trussel for fremtidig vækst.
Delfi Electronics ApS i Sønderborg markerer sit 10 års jubilæum med sit hidtil bedste årsregnskab.

Virksomheden kom ud af 2011 med et overskud på 2,4 mio. kr. før skat. Det er en stigning i indtjeningen på 200 pct.

- Vi er stolte af at tjene penge. Det sender et signal til vores kunder om, at vi er i stand til at udvikle vores forretning, og dermed vil vi fortsat være i stand til at leve op til deres forventninger til en professionel samarbejdspartner, siger bestyrelsesformand Finn Hartmann Christiansen.

Vanskeligt at drive forretning i Danmark
Han kan dog ikke lade være med også at drysse lidt malurt i bægeret.

- Når det er sagt, så må vi også indrømme, at det er vanskeligt at drive forretning i Danmark. Det danske omkostningsniveau er højt og har tilsyneladende en stigende tendens. Det betyder desværre, at vi mister ordrer, og har måttet foretage indskrænkninger i første kvartal af 2012. Vi forudser, at de første seks måneder vil være præget af en vis afmatning.

Delfi Electronics beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Medvirkende til rekordresultatet i 2011 har været etableringen af Delfi Solutions A/S med direktør Hans Chr. Petersen i spidsen. Det har involveret selskabet i en række interessante udviklingsprojekter med efterfølgende produktion.

England er interessant
Delfi Electronics er et datterselskab i Delfi Tech koncernen med hovedkontor i Hong Kong. Selskabet beskæftiger samlet knap 200 medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder på fabrikken i Shenzhen.

95 pct. af produktionen i Sønderborg går til eksport, hvor Sverige, Tyskland og USA er de største markeder. Virksomheden leverer til markedssegmenter som landbrugs- og entreprenørmaskiner, benzinstandere og kommunikationsudstyr. Delfi Electronics er samtidig koncernens europæiske salg og servicecenter med bl.a. lagerhotel-faciliteter.

- England kan på sigt vise sig som et interessant marked, men den store joker er det danske omkostningsniveau. I Tyskland er både lønninger og de generelle omkostninger betydelig lavere, og det kan vi ikke lukke øjnene for. Det er vigtigt for os også at kunne producere produkter til vores europæiske kunder til en konkurrencedygtig pris, siger Finn Hartmann Christiansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079